Een vraag? Gebedswens?

ZWANGER &SZO kan jou in verbinden met (christelijke) stellen die te kampen hebben met onvruchtbaarheid, in een medisch traject zitten en/of wandelen in geloof voor een wonderbaby of die reeds door geloof een wonderbaby hebben ontvangen. Interesse? Neem dan contact op voor meer informatie. Heb je een persoonlijke vraag aan ZWANGER &SZO, wil je gebed of je hart luchten? Aarzel dan niet en neem contact met ZWANGER &SZO op via het onderstaande contactformulier.

SOZO Sessie

Door middel van een SOZO Sessie kijken we naar blokkades die tussen jou, God de Vader, Jezus en de Heilige Geest instaan in relatie met onvruchtbaarheid, zwanger worden, blijven of zijn. Samen kijken we naar deze blokkades, en vragen aan de Heilige Geest of hij daarover wil spreken. Het doel is dat jij SOZO bent: heel gemaakt en vrij gezet om te wandelen in de beloftes op het gebied van vruchtbaarheid! Vanuit Eveline’s achtergrond als lotgenoot, psycholoog en pastoraal medewerker wil zij je graag verder helpen. Zodat jij verder kunt leven, in verbinding met jezelf, anderen om je heen en met Jezus. Lees meer over een SOZO Sessie. Vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie over een SOZO Sessie.

Voor meer informatie over het ontstaan van de inhoud en achtergrond hiervan, bekijk dan de website van Bethel Sozo.

Wegens de corona crisis is ZWANGER &SZO op dit moment niet in staat om SOZO Sessies te houden. Een persoonlijk gesprek via Social Media is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie. 

Jouw verhaal of wonderbaby?

Ook is ZWANGER &SZO nog op zoek naar stories van andere stellen die door geloof in Jezus zwanger zijn geworden van een wonderbaby. Wil jij dit delen met stellen voor wie dit (nog) niet mogelijk is, zodat zij bemoedigd worden in hun eigen reis naar vruchtbaarheid? Neem dan ook contact op door middel van het onderstaande contactformulier. We horen graag jouw verhaal!

Contactformulier

Bijvoorbeeld: vraag, gebedswens, wonderbaby enzovoorts