Welkom bij ZWANGER &SZO

ZWANGER &SZO is een platform voor (christelijke) stellen die kampen met onvruchtbaarheid. Niet voor ieder (christelijk) stel is het vanzelfsprekend om zwanger te kunnen worden, of om een zwangerschap uit te dragen tot de uitgerekende datum. Wellicht ben jij daar een van, of ken je mensen uit je directe omgeving bij wie zwanger worden of blijven een struggling is. Hoe kun je als christen wandelen in geloof en hoop houden, als zwanger worden of blijven en een biologisch eigen kind onmogelijk lijkt? ZWANGER &SZO wil jou uitdagen om de reis aan te gaan om te ontdekken wat er voor jou klaarligt door Jezus’ volbrachte werk, zodat jij SOZO bent op het gebied van zwanger worden enzo!

Immers, met God is niets onmogelijk. Wat Hij al in het verleden heeft gedaan, wil Hij weer doen. Hij is en blijft dezelfde, gisteren, vandaag en voor altijd. Bovendien heeft God geen lieverdjes of ‘voorkeurs’ stellen die Hij wil zegenen met een wonderbaby. Door Jezus zijn alle beloften immers ‘Ja & Amen’. Via MY BLOGS schrijft ZWANGER &SZO over de praktische toepassing van Bijbelse principes op het gebied van vruchtbaarheid en genezing, zonder daarbij een formule te creëren voor het ontvangen van een wonderbaby. Ook maakt ZWANGER &SZO ongestelde vragen en taboes over onvruchtbaarheid binnen de christelijke wereld bespreekbaar.

ALLE BELOFTEN ZIJN JA & AMEN

2 Cor 1:20

THEMA'S

De BLOGS van ZWANGER &SZO zijn ingedeeld naar de volgende thema's: GELOOF, HOOP, MINDFUL en RELATIE. Centraal in de blogs staat hoe te wandelen in geloof, vol hoop, waarin je rust kunt ervaren en in contact en verbinding kunt blijven met Jezus, je partner en jezelf.

MEER INFO? GEBEDSWENS, SOZO SESSIE, WONDERBABY?